SKIRT BIKE – Let’s bike it !

SkirtBike Romania îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet.

Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii.

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar Satu Mare se numara printre partnerii coordonatori zonali unui eveniment de acest gen in Romania alaturi de alte orase din tara prin intermediul Asociatiei ACT 4U.

În 2012 Skirt Bike am reușit să strângem un număr de peste 150 de participante care s-au pregătit pentru acest eveniment și am demonstrat că doamnele și domnișoarele din Satu Mare se dau pe bicicletă. Skirt Bike se desfășura concomitent în 12 orașe din țară.

Organizatorii acestui eveniment îşi propun:

  • promovarea mersului pe orice tip de bicicletă la care vor fi prezente doamne şi domişoare care vor pedala în ţinute chic
  • să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea
  • promovarea și susținerea utilizării bicicletei ca mijloc de deplasare urban, ciclismul ca stil de viață, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg
  • să redea femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet.

Scopul nostru este de a crește numărul de biciclete de pe străzi prin promovarea utilizării lor în viața de zi cu zi, merge la locul de muncă, școală, cumpărături sau orice alte activități de zi cu zi.

Alte activitati ce se desfasoara:

  • Concerte
  • Handmade - atelier de biciclete tematice cu invitați din diferite domenii artistice: muzică, teatru, literatură
  • Competiție de cea mai sic biciclista
  • Concurs de fotografii de film

This is how we started Skirt Bike Parade in 2010.

© 2012-2017 Asociatia Pentru Copii si Tineri "4 U"