Conferinta de Lansare a Filialelei JCI –Satu Mare

Asociaţia pentru Copii şi Tineri Act 4U a organizat in luna iunie 2012 conferinta de lansare a filialei JCI şi la Satu Mare.

La eveniment a participat Stelian Burduhos, VP Dezvoltare Transilvania, dar şi câteva persoane interesate despre aceasă organizaţie.

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.

JCI militează pentru implicarea activă a tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor. Din 2002 până astăzi, membrii JCI din România au organizat sute de proiecte şi evenimente, au participat în zeci de traininguri şi conferinţe internaţionale.

Printre membrii JCI s-au numărat: Prinţul Albert de Monaco, Kofi Annan, fost Secretar General ONU; Keizo Obuchi, fost Prim-Ministru al Japoniei; Taro Aso – actual Prim-Ministru al Japoniei.

JCI activează în alte oraşe din România precum: Bucureşti, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Iaşi, Oradea, Lugoj, Vaslui, Bacău şi Piatra Neamţ.

JCI are patru arii strategice, acestea fiind:

  • dezvoltarea personală
  • antreprenoriat
  • implicare în comunitate
  • internaţionalism

Conferinţa s-a încheiat cu discuţii între participanţi şi reprezentantul JCI România la Satu Mare, Stelian Burduhos.

© 2012-2017 Asociatia Pentru Copii si Tineri "4 U"